Grote Tekendag Centrum Heemskerk 19 september 13-16 uur

Datum: 19 september 2020

Tijd: 13-16 uur

Locatie: Centrum Heemskerk

Ook dit jaar staat de Grote Tekendag weer gepland in het Centrum van Heemskerk! Mogelijk gemaakt door Gemeente Heemskerk, Het Cultuurhuis Heemskerk en Tata Steel!

Line Up

  1. Op het burgemeester Nielenplein voor kinderen en jongeren! Maar ook ouders en opa’s en oma’s zijn welkom in de tent: workshop van Spatzuiver! Planeten spuiten!
  2. Workshops in de Dorpskerk; Annelies Vessies: Dorpskerk in houtskool,  Samen tekenen aan een super grote tekening door jong en oud!: Heemskerk in een ander licht door Nanneke Bastiaan
  3. Workshop Zentangel met fineliners door Esther Kroon
  4. Tekenpuzzeltocht langs alle kunstwerken voor kinderen, start in dorpskerk! Kerkplein Heemskerk
  5. In ruim 30 etalages zijn de kunstwerken te zien die kinderen gemaakt hebben voor de gemeente Heemskerk “Project Heemskerk in 2040”, de omgevingsvisie voor Heemskerk in 2040. Tevens is de making of film te zien bij Goed voor elkaar (Kerklaan 1)

Workshops met lunch: inschrijven noodzakelijk! 

  • Terrasvogels met Oostindische inkt, door Yvonne Zomerdijk   Lokatie: Goed voor elkaar (Lokatie oude muziekschool) Kerklaan 1 Heemskerk
  • Teken vanuit je hart, door Rien Doorn Lokatie: Grandcaf√© van Ruysdael Ruysdaelstraat 1 Heemskerk
  • Abstracte figuren, door Lars de Ruyter Lokatie restaurant Het Dorrup lokatie: Kerkplein 2 Heemskerk

In de sporen van Maarten van Heemskerck:                                         Diverse kunstenaars zullen live tekenen in het Centrum, maak gerust een praatje en kijk de kunst af! Laat je inspireren!

Kortom het beloofd een heus spektakel te worden!

Blijf ons volgen op zowel Instagram als FaceBook