Gezocht secretaris

De Stichting Heel Heemskerk Tekent heeft als doelstelling het bijeenbrengen van groepen in de samenleving die minder makkelijk aansluiting vinden met als middel kunst maken en beleven. Contacten bevorderen door activiteiten op dit gebied te stimuleren en te ontwikkelen.

Dit doen wij onder meer door het organiseren van de jaarlijkse Grote Tekendag, op 7 oktober a.s. weer in Kasteel Assumburg (je bent zeker welkom!), en door het organiseren van tekenbijeenkomsten tussen scholen en verzorgingstehuizen en ook tussen de school van Heliomare en een basisschool uit Heemskerk. Daar komen leuke contacten tot stand!

Daarnaast organiseren wij de “Bankjesparade”, een project waarbij verschillende kunstenaars een bank ontwerpen voor in het openbaar gebied. Dit wordt gefinancierd met pariculiere subsidies en de bankje worden overgedragen aan de gemeente.

In verband met het vertrek van onze huidige secretaris zijn wij op zoek naar een betrokken bestuurslid/secretaris.

Wellicht vind je het leuk aan onze bezigheden bij te dragen of weet je iemand in je omgeving die dat zou willen en kunnen.

Je kunt daarvoor contact opnemen met een van de andere bestuursleden. Mocht je belangstelling hebben kun je een mail sturen naar: heelheemskerktekent@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *